Ski en Snowboard bril

Deze Ski- en Snowboard bril maakt je outfit compleet!

admin Après Ski Store, Wintersport, Wintersport gadgets, Wintersport producten

Wil jij je wintersport outfit weer dik voor elkaar hebben en kan je wel een nieuwe ski of snowboard bril gebruiken? Dan is deze lijn van wintersport brillen echt iets voor jou! Super vette ski- en snowboard brillen met extra brede verwisselbare lens en voor een hele mooie prijs!

Deze Ski- en Snowboard bril zit boordevol met voordelen. Naast het perfecte zicht tijdens het skiën of snowboarden, zit de GOGGL comfortabel en houden de ventilate kanalen en de anti fog coating condensvorming tegen en zorgen er zo veel mogelijk voor dat het glas niet beslaat. Door het geminimaliseerde frame en de extra grote gespiegelde lens heb je een breder dan gemiddeld blikveld, dus optimaal zicht! Met dit vernieuwende design kun je pas echt voor de dag komen.

De ski- en snowboard bril wordt geleverd met een gratis case en extra sleeve ter bescherming van de bril. Het is een unisex one size fits all wintersport bril (vanaf 12 jaar) en hij kost je maar € 59,95 inclusief verzending! Er zijn in totaal 8 variaties op de GOGGL gemaakt, dus er is echt voor ieder wat wils!

Deze ski- en snowboard bril is sportief, modern, opvallend, functioneel en comfortabel.  Daarnaast is deze ook nog eens goed betaalbaar dus mag je eigenlijk niet missen!

Ga naar de webshop om meer van deze ski en snowboard brillen te bekijken.