Snowskate

Snowskating: dé nieuwe wintersport trend of een blijvertje?

admin Après Ski Store, Wintersport producten, Wintersport vermaak

Snowskating is enorm in opkomst. Als je al skate of snowboard, dan voel je je meteen thuis op een snowskate. Skaters kunnen al hun tricks aanpassen en snowboarders maken maximaal gebruik maken van hun technieken. Het grootste voordeel ten opzichte van een snowboard: geen gezeur met bindingen, direct boarden vanuit de lift en geen knellende en pijnlijke voeten meer.

The next step

Als één van de weinige leveranciers in Nederland introduceren wij de Snowskate met subski! Wij hebben de Snowskate getest en vol enthousiasme in ons assortiment opgenomen. Als je al een ervaren skater of snowboarder bent, dan is de Snowskate “the next step” voor jou! Snowboarders hebben het voordeel dat ze deze board techniek al beheersen en voor skaters is de controle over de trucs die zij doen al snel vanzelfsprekend.

Makkelijk in gebruik

De Snowskate is een waardevolle toevoeging om mee te nemen op wintersport en is makkelijker te hanteren dan je van tevoren denkt. Heb je een uurtje over of ben jij altijd eeuwig aan het wachten op de rest? Probeer dan de Snowskate! Nog niet overtuigd? Kijk dan even onderstaand filmpje en de Snowskate komt vanzelf op je “things to buy bucketlist”!

Verhuur service

Om de Snowskate te introduceren bieden wij ook een verhuurservice aan voor € 8,- per dag. Wil je de Snowskate huren of kopen? Neem contact met ons op via info@apresski-store.com, bel ons op 0341-358556 of klik hier om te kopen.

Tricks, cruising, carving, bombing … alles is mogelijk met de Snowskate!