Prospector Beardski

Waarom de Beardski mee op wintersport moet

admin Après Ski, Après Ski Store, Wintersport producten, Wintersport vermaak

Hoge bergtoppen, een overheerlijke zon met een helderblauwe lucht en verse sneeuw. Veel mooier wordt het niet. Het wintersport seizoen staat voor de deur en ik kan niet wachten om de berg weer af te skiën. Met een Beardski op, maar dat is niet meer dan logisch.

Ieder jaar hebben we met onze wintersport vriendengroep de traditie om iets geks te doen. Vorig jaar hebben een aantal van ons flink voor “aap” gelopen. De rest ging er vervolgens als een “hondje” achteraan met deze geweldige skimaskers op. Voor aankomend wintersport seizoen hebben we gekozen voor de Beardski. Met deze skibaard heb je de 100% garantie dat je de lachers op je hand krijgt. Tijd om uit te zoeken waarom iedereen de Beardski zo geweldig vindt en waarom deze ski baard of baardsjaal met iedereen mee op wintersport moet.

Er was eens een kerstman, een oermens en een biker

Het was een heerlijke zonnige wintersportdag in het gebied Kitzbühel – Kirchberg in Oostenrijk. Terwijl wij even een rustmomentje pakken en neerploffen in de zachte sneeuw, komt er met donder en geweld een kerstman voorbij skiën. Zo’n mooie, bijna echte, kerstman baard had hij. Ik geloof niet in de kerstman, maar even was er een moment van twijfel. Tot er ineens een oermens uit de prehistorie voorbij kwam. Prachtig, wat een baard had die man zeg….net echt! Terwijl ik met een brede glimlach op mijn gezicht sta na te genieten, stapt er in de verte een biker van zijn motor af, snowboard vervolgens als een malle naar beneden en vliegt zijn wintersport maatjes voorbij.  Allemaal droegen ze een Beardski en stolen ze de show op de piste, geweldig! Wij waren verkocht…

De Beardski is voor beide werelden

Skiën of boarden? De Beardski is voor beide werelden. Dit moeiteloos gekweekt gezichtshaar vergt geen onderhoud en verwarmt de oren, neus, mond en hals. De Beardski’s zijn gemaakt van thermische, waterdichte fleece en met verstelbare kleppen beschermen ze je tegen weer en wind. Je krijgt hiermee een geniale look van een onsterfelijke legende en niemand die je herkent op de piste!

Wintersport cadeau

De Beardski is een fantastisch wintersport cadeau voor Sinterklaas, kerst, carnaval of een vrijgezellenfeestje! Klik hier om alle 13 one-size-fits-all Beardski varianten te zien. Velen gingen je voor. Op onze Facebook pagina (www.facebook.com/apresskiloverz) staan al een aantal foto’s van klanten die meer dan tevreden zijn over de Beardski.

Trefwoorden: Biker Beardski, Prospector Beardski, Oermens Beardski, Easy Rider Beardski, Snorremans Beardski, Merlijn Beardski, Black Pearl Beardski, Blonde Beardski, Jager Beardski, Hippie Beardski, Rasta Beardski, Krijger Beardski, wintersport cadeau.