Kinco ski handschoenen

Kinco handschoenen en wanten à la Jamie Oliver

admin Wintersport producten 17 Comments

Kinco wintersport handschoenen en wanten zijn waterdicht en super warm. Eigenlijk zoals het hoort. Het leuke en unieke bij deze handschoenen en wanten is dat je ze zelf eerst even moet afbakken in de oven. Huh? Ja inderdaad, even kort in de oven om ze waterdicht en eigenlijk ook mooier te maken.

Tegenwoordig is het geen uitzondering als je € 50 tot € 100,- betaalt voor een setje handschoenen of wanten. Pittige prijzen die niet altijd in verhouding staan met de kwaliteit. Vaak laat de levensduur te wensen over en mag je blij zijn als je er twee seizoenen van kan genieten. Daarentegen zijn de Kinco handschoenen en wanten praktisch, betaalbaar en vele malen duurzamer dan vele andere merken.

Lang leve de voorpret

Alsof wintersport nog niet genoeg beleving heeft, kun je met dit product vooraf al helemaal in de wintersport stemming komen en je handschoenen een nieuwe look geven en waterdicht te maken door ze vooraf in de oven te “bereiden”.

Hoe dan?
 1. Stel je oven in op 50 graden Celsius.
 2. Leg de handschoenen of wanten voor 5 minuten in de oven.
 3. Haal de handschoenen of wanten eruit, trek ze aan en gebruik de wax die erbij geleverd wordt om zogenaamd je handen hiermee te wassen. Je wrijft zo dus alle wax erin.
 4. Leg de handschoenen of wanten nog eens voor 5 minuten in de oven
 5. Zijn de handschoenen of wanten nog steeds een beetje dof? Dan kun je stap 3 en 4 nog één of twee keer herhalen.
 6. Zodra ze iets gaan glimmen, haal je ze uit de oven en laat ze afkoelen. Zie foto 1 voor het verschil tussen van voor en na het “bereiden” in de oven. Bij de wanten krijg je hetzelfde effect natuurlijk.
 7. Tijd om te gaan genieten van je wintersport vakantie met deze gave wintersport handschoenen of wanten, enjoy!!

Kinco® levert deze wintersport handschoenen en wanten aan veel skicentra voor onder anderen skileraren, patrouillepersoneel, liftoperators en onderhoudswerkers.

Eigenschappen

-Gemaakt van hoogwaardig varkensleer
-Thermische binnenvoering
-Verstevigd met leren patches op palm, duim en vingers
-100% polyester gebreide pols om warmte te behouden
-Genaaid met extra sterke Draylon® draad
-Lange levensduur
-Speciaal Nikwax waterdichting wax cadeau
-Verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL

Kopen kopen kopen

Met gepaste trots mogen wij zeggen dat we de exclusieve leverancier van Kinco wintersport handschoenen en wanten van Nederland zijn. Ben je enthousiast geworden? Hier kun je ze bestellen voor maar € 44,50 (inclusief verzending). Je hebt dan hele gave stoere wintersport handschoenen of wanten die niet alleen comfortabel, maar ook waterdicht, geïsoleerd en erg lekker warm zijn.

Wij zijn klaar voor aankomend wintersport seizoen, jij ook?

Comments 17

  1. Post
   Author

   Hi Jelle,

   Bedankt voor je vraag. We hebben je order inmiddels binnen gekregen en verwerkt en hopen dat je de juiste maat hebt uitgekozen. Voor jou is het in dit geval niet meer nodig, maar zeer binnenkort zullen wij een maat tabel op onze website plaatsen.

   Veel plezier alvast met je aankoop!

 1. Ik heb de handschoenen besteld, maar heb nog een vraagje:
  150 ° C of F ? Op een andere site las ik F en nog een andere stond hetzelfde als hier, dus zonder C of F aanduiding. Het is toch een belangrijk verschil en vraag me dus af of het hier om graden Celsius of Fahrenheit gaat.

  1. Post
   Author

   Hi Steve,

   Scherpe vraag, dank je wel voor je oplettendheid! De handschoenen en wanten mogen in een oven met een maximale temperatuur van 50 graden Celsius inderdaad. Wij wensen je heel veel plezier met je Kinco handschoenen!

   Team Après Ski Store

 2. Afgelopen week een paar Kinco wintersport handschoenen en een paar Kinco wanten gekocht via jullie webshop. Had over Kinco handschoenen gelezen op Amerikaanse Bushcraft side. Geweldige handschoenen, zijn degelijk gemaakt(volgens mij heerlijk warm onder winterse omstandigheden) en met de bijgeleverde wax goed waterdicht te maken. Daarnaast zien ze er door het waxen direct “Cool” uit!
  Levering door jullie shop was snel en zonder poespas, prima!
  De handschoenen vallen ruim, normaal gebruik ik 2XL, Kinco maat L gaat prima. De maattabel zegt; “bij twijfel maat kleiner kiezen”, mijn ervaring is dat als je tegen de bovenkant van de maat-range(22-25) zit je beter voor de grotere maat kunt gaan. Voorbeeld: mijn handomvang geeft aan dat ik net binnen maat-M val(23-24 cm), echter maat-M is bijzonder krap, terwijl maat-L prima is!

  1. Post
   Author

   Beste Ariejan,

   Bedankt voor je reactie. Goed om te horen dat je een positieve ervaring met onze webwinkel hebt! We zullen je opmerking over de maattabel natuurlijk meenemen, we zijn altijd blij als onze klanten meedenken…dank je wel!

   Team Après Ski Store

  1. Post
   Author

   Beste Evi,

   We raden je in dit geval aan een leder reiniger te gebruiken, aangezien de handschoenen van varkensleer gemaakt zijn. Lukt dit niet dan heeft een schoenmaker vaak nog wel een goedje om specifieke vlekken te verwijderen. Hopelijk gaat het lukken. Heel veel succes ermee en als er nog vragen zijn dan horen wij het graag natuurlijk!

   Team Après Ski Store

 3. Vorig jaar een paar wanten gekocht en volgens de instructie geïmpregneerd. Nu 3 weken wintersport gebruikt en ze bevallen erg goed!
  Kwalitatief sterk, warm en heerlijk comfortabel door de binnen handschoen (met vingers).

  Na meerdere Burton, Salomon en Dakine handschoenen was ik enigszins sceptisch, maar nu volledig overtuigd.

  Top product, top service!

  1. Post
   Author

   Beste Thijs,

   Wat een onwijs leuke reactie, daar worden wij blij van! Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop!

   Team Après Ski Store

 4. Heb maat M besteld Hand 23-24 cm dus volgens maattabel M. Nu vind ik ze erg strak zitten, gaan ze nog ruimer zitten in de loop van de tijd ?
  Verder nog een vraag over het “waxen” jullie geven aan dit mbv een oven te doen op 50c maar de beschrijving bij de handschoen zelf van Kinco zegt dat dit niet moet. Wat is nu juist ?

  1. Post
   Author

   Beste Geert-Jan,

   Dank je wel voor je reactie en vraag over de maatvoering en wax behandeling. Heel veel ruimer zullen je handschoenen niet worden naar verloop van tijd, wel soepeler. Dit kan voor jou comfortabeler aanvoelen, alleen kunnen wij niet met zekerheid zeggen. Voor wat betreft de wax behandeling; je bent zeker niet verplicht om de handschoenen in de oven te doen, maar (als je dit wel doet) trekt de wax er beter in en bevordert het de water en sneeuwdichtheid en ze worden er ook mooier van. Al is het laatste natuurlijk een kwestie van smaak. Hopelijk ben je met dit antwoord geholpen en anders horen we het natuurlijk graag nog even van je.

   Team Après Ski Store

  1. Post
   Author

   Beste Pieter,

   Deze handschoenen mogen niet in de wasmachine. Het beste advies dat wij je kunnen geven is om met een beetje koud water je handschoenen “deppend” schoon te maken.
   Succes met de schoonmaakbeurt!

   Team Après Ski Store

 5. Ik heb een Handomvang van 21 en de wanten maat S passen perfect. Vergeleken bij mijn leren hestra vingerhandschoenen (ook super goed) zitten de wanten heerlijk , zijn ze iets minder gevoelig voor leer beschadigingen en dat voor minder dan de helft van de prijs.. bedankt voor de verzending.

  1. Post
   Author

   Beste Henk,

   Fijn om te vernemen dat je veel plezier van je aankoop hebt! Wij hopen dat je nog lang van je wanten kan genieten en zien je natuurlijk graag nog een keer terug in onze webshop!

   Team Après Ski Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *